SMAS PGRI Jasinga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS PGRI Jasinga
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231347
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jasinga/ Jl. Panca Marga Ds. Pamagarsari, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS PGRI Jasinga nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jasinga/ Jl. Panca Marga Ds. Pamagarsari, Kalurahan/Désa Pamagersari Kacamatan Jasinga, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231347.


Alephbet Edu.png