SMAS PM At Taqwa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS PM At Taqwa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69786982
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. Rafei No.15 Rt 03/04, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS PM At Taqwa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Rafei No.15 Rt 03/04, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786982.


Alephbet Edu.png