SMAS Pancar Bakti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Pancar Bakti
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20280621
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Wisata Alam, Kampung Cimandala Rt 02 Rw 07, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Pancar Bakti nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Wisata Alam, Kampung Cimandala Rt 02 Rw 07, Kalurahan/Désa Karang Tengah Kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20280621.


Alephbet Edu.png