SMAS Pilar Indonesia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Pilar Indonesia
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20279952
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Dewa No. 9 Ciangsana, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Pilar Indonésia nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jalan Dewa No. 9 Ciangsana, Kalurahan/Désa Ciangsana Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20279952.


Alephbet Edu.png