SMAS Plus Cendekia Cikeas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Plus Cendekia Cikeas
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268965
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Balai Desa Nagrak Rt 04/05, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Plus Cendekia Cikéas nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Balai Désa Nagrak Rt 04/05, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268965.


Alephbet Edu.png