SMAS Plus Darussalam Koposari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Plus Darussalam Koposari
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20269650
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Alternatif Cileungsi-Cibubur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Plus Darussalam Koposari nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Alternatif Cileungsi-Cibubur, Kalurahan/Désa Cileungsi Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269650.


Alephbet Edu.png