SMAS Santa Ursula

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Santa Ursula nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Pusat. Alamat lengkepna di Jl. Pos No. 2, Kalurahan/Désa Pasar Baru Kec. Sawah Besar Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20108383.


Alephbet Edu.png