SMAS Trisula

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Trisula
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253974
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Tlanjung Udik No. 15, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Trisula nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Tlanjung Udik No. 15, Kalurahan/Désa Tlajung Udik Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253974.


Alephbet Edu.png