SMAS Tunas Indonesia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Tunas Indonesia nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Duri Semanan Rt.01/01, Kalurahan/Désa Semanan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101617.


Alephbet Edu.png