SMAS Vianney

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Vianney nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Bojong Raya No. 98, Kalurahan/Désa Rawa Buaya Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101618.


Alephbet Edu.png