SMAS Widya Kusuma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Widya Kusuma
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231359
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Thata Hijau Raya Boulevard Perum Cileungsi Hijau, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Widya Kusuma nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Thata Hijau Raya Boulevard Perum Cileungsi Hijau, Kalurahan/Désa Cileungsi Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231359.


Alephbet Edu.png