SMAS Yapida

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Yapida
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232409
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Sanding Rt/Rw3/6, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Yapida nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Sanding Rt/Rw3/6, Kalurahan/Désa Bojong Nangka Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232409.


Alephbet Edu.png