SMAS Yapisa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Yapisa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232410
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. Rafei No. 11, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Yapisa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Rafei No. 11, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232410.


Alephbet Edu.png