SMAS Yapni

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Yapni
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232411
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Perum Lipi Pondok Rajeg Indah Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Yapni nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Perum Lipi Pondok Rajeg Indah Cibinong, Kalurahan/Désa Pondok Rajeg Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232411.


Alephbet Edu.png