SMA Binaul Ummah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Binaul Ummah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20270923
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cipari Kel.Cipari Kec.Cigugur, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Binaul Ummah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cipari Kel.Cipari Kec.Cigugur, Kalurahan/Désa Cipari Kacamatan Cigugur, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270923.


Alephbet Edu.png