SMA Islam Terpadu Al-Madinah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Islam Terpadu Al-Madinah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232311
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukahati No. 36 Rt.3 Rw.10, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Islam Terpadu Al-Madinah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Sukahati No. 36 Rt.3 Rw.10, Kalurahan/Désa Karadenan Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232311.


Alephbet Edu.png