SMA Kasih Immanuel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Kasih Immanuel nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Taman Surya V Blok Nn5 No 45-48 Rt 05/17, Kalurahan/Désa Pegadungan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69961538.


Alephbet Edu.png