SMA Kristen Kasih Kemuliaan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Kristen Kasih Kemuliaan nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Perum Taman Surya V Blok Rr No 1, Kalurahan/Désa Pegadungan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69829193.


Alephbet Edu.png