SMA Kristen Penabur Kota Wisata

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Kristen Penabur Kota Wisata
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69873999
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Transyogi Km 6 Perumahan Kota Wisata Cibubur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Kristen Penabur Kota Wisata nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Transyogi Km 6 Perumahan Kota Wisata Cibubur, Kalurahan/Désa Ciangsana Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69873999.


Alephbet Edu.png