SMA Nasional Plus BPK Penabur Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Nasional Plus BPK Penabur Bogor
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69946107
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Dewi Sartika No. 5 Sentul City, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Nasional Plus BPK Penabur Bogor nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Dewi Sartika No. 5 Sentul City, Kalurahan/Désa Citaringgul Kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69946107.


Alephbet Edu.png