SMA Negeri 1 Bojonggede

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Bojonggede
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69888996
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kemuning IV No. 71 Cimanggis Bojonggede, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Bojonggede nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Kemuning IV No. 71 Cimanggis Bojonggede, Kalurahan/Désa Cimanggis Kacamatan Bojonggedé, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888996.


Alephbet Edu.png