SMA Negeri 1 Cantigi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Cantigi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69962245
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Raya Panyingkiran Kidul, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Cantigi nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl Raya Panyingkiran Kidul, Kalurahan/Désa Panyingkiran Kidul Kacamatan Cantigi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69962245.


Alephbet Edu.png