SMA Negeri 1 Ciawigebang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Ciawigebang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212939
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Siliwangi No. 106, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Ciawigebang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Siliwangi No. 106, Kalurahan/Désa Ciawigebang Kacamatan Ciawigebang, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212939.


Alephbet Edu.png