SMA Negeri 1 Cidahu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Cidahu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212953
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kertawinangun No. 09, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Cidahu nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Kertawinangun No. 09, Kalurahan/Désa Cidahu Kacamatan Cidahu, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212953.


Alephbet Edu.png