SMA Negeri 1 Cigugur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Cigugur
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212938
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukamulya No. 12, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Cigugur nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Sukamulya No. 12, Kalurahan/Désa Cigadung Kacamatan Cigugur, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212938.


Alephbet Edu.png