SMA Negeri 1 Ciniru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Ciniru
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212949
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Hantara Ciniru, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Ciniru nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Hantara Ciniru, Kalurahan/Désa Ciniru Kacamatan Ciniru, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212949.


Alephbet Edu.png