SMA Negeri 1 Darma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Darma
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20253827
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Desa Cipasung Km 15, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Darma nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Desa Cipasung Km 15, Kalurahan/Désa Cipasung Kacamatan Darma, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253827.


Alephbet Edu.png