SMA Negeri 1 Gabuswetan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Gabuswetan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69954820
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pu Saradan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Gabuswetan nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Saradan, Kalurahan/Désa Gabuskulon Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69954820.


Alephbet Edu.png