SMA Negeri 1 Garawangi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Garawangi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212951
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Garawangi No. 34, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Garawangi nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Garawangi No. 34, Kalurahan/Désa Karamatwangi Kacamatan Garawangi, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212951.


Alephbet Edu.png