SMA Negeri 1 Jalaksana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Jalaksana
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212963
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Padamenak No. 64, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Jalaksana nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Padamenak No. 64, Kalurahan/Désa Padaménak Kacamatan Jalaksana, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212963.


Alephbet Edu.png