SMA Negeri 1 Kadugede

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Kadugede
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212962
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kadugede No. 65, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Kadugede nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kadugede No. 65, Kalurahan/Désa Kadugedé Kacamatan Kadugedé, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212962.


Alephbet Edu.png