SMA Negeri 1 Lebakwangi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Lebakwangi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212960
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Cinagara No. 01 Lebakwangi Kuningan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Lebakwangi nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jalan Raya Cinagara No. 01 Lebakwangi Kuningan, Kalurahan/Désa Cinagara Kacamatan Lebakwangi, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212960.


Alephbet Edu.png