SMA Negeri 1 Lelea

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Lelea
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69888854
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Utara Larangan - Tugu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Lelea nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Utara Larangan - Tugu, Kalurahan/Désa Telagasari Kacamatan Lelea, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888854.


Alephbet Edu.png