SMA Negeri 1 Luragung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Luragung
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212959
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Luragung Kuningan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Luragung nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Luragung Kuningan, Kalurahan/Désa Cirahayu Kacamatan Luragung, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212959.


Alephbet Edu.png