SMA Negeri 1 Mandirancan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Mandirancan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212958
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Siliwangi No. 1 A, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Mandirancan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Siliwangi No. 1 A, Kalurahan/Désa Mandirancan Kacamatan Mandirancan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212958.


Alephbet Edu.png