SMA Negeri 1 Pasawahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Pasawahan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20246367
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pasawahan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Pasawahan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pasawahan, Kalurahan/Désa Pasawahan Kacamatan Pasawahan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20246367.


Alephbet Edu.png