SMA Negeri 1 Purwadadi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Purwadadi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216939
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Purwadadi No. 1 Purwadadi Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Purwadadi nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Purwadadi No. 1 Purwadadi Subang, Kalurahan/Désa Belendung Kacamatan Purwadadi, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216939.


Alephbet Edu.png