SMA Negeri 1 Sukra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Sukra
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69948448
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Raya Sukra-Ujunggebang Km. 0,5, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Sukra nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jln. Raya Sukra-Ujunggebang Km. 0,5, Kalurahan/Désa Sukra Kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69948448.


Alephbet Edu.png