SMA Negeri 2 Cileungsi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 2 Cileungsi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69926270
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKomplek Metland Transyogi Jl. Gandaria Utara No. 2 Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 2 Cileungsi nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Komplek Metland Transyogi Jl. Gandaria Utara No. 2 Cileungsi, Kalurahan/Désa Cipenjo Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69926270.


Alephbet Edu.png