SMA Negeri 4 Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 4 Subang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69974158
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Wera Km 5 Dangdeur Subang Rt 07/02, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 4 Subang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Wera Km 5 Dangdeur Subang Rt 07/02, Kalurahan/Désa Dangdeur Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69974158.


Alephbet Edu.png