SMA Plus Daarul Fudlola

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Plus Daarul Fudlola
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232327
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Jakarta Bogor Km 40 Kp. Pandurenan Pabuaran, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Plus Daarul Fudlola nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Jakarta Bogor Km 40 Kp. Pandurenan Pabuaran, Kalurahan/Désa Pabuaran Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232327.


Alephbet Edu.png