SMA Regina Caeli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Regina Caeli
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69874079
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerum Metland Transyogi Km 1, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Regina Caeli nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perum Metland Transyogi Km 1, Kalurahan/Désa Cileungsi Kidul Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69874079.


Alephbet Edu.png