SMA School Of Universe

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA School Of Universe
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69787173
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Raya Parung Km 43, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA School Of Universe nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Raya Parung Km 43, Kalurahan/Désa Pamager Sari Kacamatan Parung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69787173.


Alephbet Edu.png