SMA Sekolah Anak Indonesia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Sekolah Anak Indonesia
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69953095
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp Legok Gaok Rt 02 Rw 05, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Sekolah Anak Indonesia nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp Legok Gaok Rt 02 Rw 05, Kalurahan/Désa Kadumangu Kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69953095.


Alephbet Edu.png