SMKN 1 Balongan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Balongan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233758
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sukaurip N0. 35, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Balongan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sukaurip N0. 35, Kalurahan/Désa Sukaurip Kacamatan Balongan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233758.


Alephbet Edu.png