SMKN 1 Bongas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Bongas
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233759
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Bongas Margamulya No. 276 B, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Bongas Margamulya No. 276 B, Kalurahan/Désa Margamulya Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233759.


Alephbet Edu.png