SMKN 1 Cikedung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Cikedung
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20255901
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cikedung - Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Cikedung nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cikedung - Terisi, Kalurahan/Désa Jambak Kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20255901.


Alephbet Edu.png