SMKN 1 Gabuswetan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Gabuswetan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20254099
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pu Rancahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Gabuswetan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Rancahan, Kalurahan/Désa Rancahan Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254099.


Alephbet Edu.png