SMKN 1 Gantar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Gantar
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233760
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Haurgeulis - Gantar Km. 06, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Gantar nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Haurgeulis - Gantar Km. 06, Kalurahan/Désa Gantar Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233760.


Alephbet Edu.png