SMKN 1 Leuwiliang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Leuwiliang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20270736
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Angsana, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Leuwiliang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp. Angsana, Kalurahan/Désa Cibeber Ii Kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270736.


Alephbet Edu.png